welcome/welkom


hoi allemaal fijn dat je kijkje komt nemen bij me , ..... hello every one great you are visiting my blog

dinsdag 28 mei 2013

easel vintage


buiten de zon, binnen eens geen kachel aan maar wel een kop vol watten en een rol schuurpapier ingeslikt.........zo voelt het ( kou gevat bij de taptoe zaterdag avond  in Kaatsheuvel)
manlief vrij vandaag, huis overhoop want er wordt een kast gebeitst binnen , een monteur van eneco die langs zou komen , wachten op twee pakjes dus gewoon maar boven wat gaan lummelen aan weer een vintage kaartje al maakt poeslief het me steeds lastig of er nu hete lijmtang ligt of niet maakt haar dat nu uit , meerdere keren materiaal oprapen van de grond omdat ze alles er af zwiept met de staart ..grrrrrrrrrrrr hoezo ik schiet maar niet op? hahahahaha
maar ok ik heb er weer een af gekregen
ben op de helft nu ;)
wens jullie fijne dag verder 
groetjes Marijke

5 opmerkingen:

Hanny zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt Marijke, ziet er leuk uit met die tekst. Haha, zo herken baar van die kat, wij hebben er ook een gehad en ondanks dat het een schatje was liep of zat ze wel in de weg als ik eens lekker rustig wat wilde gaan doen. Ik heb nu weleens de katjes van mijn dochter te logeren en dat gaat precies zo, als ik ga inkleuren komen ze bij me en willen op het plaatje zitten natuurlijk......lol.
Drukke bedoeling bij jullie dus, maar, straks wel weer een mooie kast.
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Riet zei

Wat een schitterende kaart Marijke.

Liefs Riet.

Plony zei

Schitterende kaart Marijke!!! Wat een beauty. Heb je al eens gedacht om een keer mee te gaan doen bij mijn We Love Vintage Challengeblog????
Liefs Plony.

corryskaart zei

Hoi Marijke
Aan je kaart is niet te zien dat je niet lekker was en druk in huis want het is een plaatje geworden,hopelijk ben je weer snel opgeknapt!
Groetjes van corry

Hilda Seine Sterken zei

Een wauw kaart!
Hij is prachtig.
Groetjes Hilda