welcome/welkom


hoi allemaal fijn dat je kijkje komt nemen bij me , ..... hello every one great you are visiting my blog

dinsdag 26 maart 2013zo we zijn weer terug van onze vakantie week in oostenrijk , in kleinwalster tal mittelberg met sterren in de sneeuw ( rene schuurmans, grad damen, vinzzent, helemaal hollands, sieneke,wolter kroes marianne weber en willem barth)
op de foto zien jullie mij met Rene Schuurmans en zijn vrouw , ik had een foto boekje gemaakt voor hem , willen jullie die zien dan moet je even gaan kijken op mijn foto layout blog de link , die vinden jullie links op mijn blogook voor Marianne Weber had ik iets gemaakt wat ze vreselijk leuk vond en echt waardeerde, het doosje met easel vintage kaart  dat staat hier in de blog verderop daar moet je even voor naar beneden scrollen  in deze blog 
ik ga mijn best doen weer eens wat te maken en te plaatsen , het heeft even beetje tegen gezeten de laatste weken met mijn gezondheid maar hoop snel weer volledig aan de freubel te gaan

ik wens jullie hele fijne dag en hoop dat het snel echt lente gaat worden
groetjes Marijke

4 opmerkingen:

Marrie zei

Hallo Marijke,

Wat leuk zeg zo'n vakantie met bekende Nederlanders zo te zien heb je het heel leuk gehad en wat heb je een leuk doosje en kaart gemaakt.

Lieve groetjes Marrie

Leny Hempen zei

Wat een leuke vakantie zal Je gehad hebben.
Leuk en gezellig met de bekende Artiesten.
Wat een prachtige creaties heb Je gemaakt.
Echt schitterend.

Gr Leny Hempen

Sandra B zei

Wat lief van je dat je voor hun iets moois hebt gemaakt Marijke! Je ziet er goed uit zeg! Zo te zien heeft de vakantie je goed gedaan.
Liefs, Sandra

Richtsje zei

Mooi om te lezen dat je een schitterende vakantie hebt gehad! En wat leuk dat jullie dat te midden van de Hollandse sterren doen! Ja, en dan er ook nog mooie dingen voor maken, dat maakt het wel heel speciaal! Prachtig gemaakt!

Groetjes Richtje