welcome/welkom


hoi allemaal fijn dat je kijkje komt nemen bij me , ..... hello every one great you are visiting my blog

zondag 28 oktober 2012

clubdag project


gisteren hebben we onze clubdag gehad , de eerste onder mijn leiding nadat we een jaar geleden de club hebben overgenomen van Marja
omdat het steeds moeilijker wordt om te verzinnen wat de leden zouden kunnen maken hebben we gezegd onder elkaar, de beheersters en ik, van het zou leuk zijn als het iets was wat heel goed af te maken is die dag en helemaal naar eigen ideeën en wensen.
we hebben gekozen voor de hanger en ik kan jullie zeggen er zijn zoooooooo veel verschillende gemaakt , grote , kleine , met foto's zonder foto's met kalenders en zonder en anderen hebben er 1 geheel van gemaakt sommige hadden 6 delen onder elkaar het kon alle kanten op , we hebben er de dames zelf laten beslissen wat past in je huis, wat zou je leuk vinden.
en het pakket, samen gesteld door marlous van doe@ding, waarvoor onze oprechte dank, was zo schitterend mooi .
het was uit de lijn van prima marketing tea thyme collection "linsey" en alles was er op aan gepast een totaal plaatje dus.
mijn voorbeeld van het project is ander papier en dat was omdat ik toen het pakket nog niet binnen had
het pakket bestond uit 10 design vellen , verschillende kleuren cardstock,kraft papier, lintjes, kantjes, bloemen in verschillende maten en soorten, pareltjes, een hangertje, tussen rozen ( metalen), stempeltje, lijm , bloemblaadjes, balpen en nog veel meer dus er viel heeeeeel veel moois mee te maken
zal later hier nog een ander project plaatsen met het materiaal wat we gehad hebben, maar kan dat pas van de week gaan maken.
ben benieuwd wat jullie er van vinden
ik ga nog weer een jaartje voorlopig door met de club  dus komt vast wel weer een volgende clubdag
wil je lid worden dat kan , meld je dan aan en stel je dan wel even voor in het forum dan zetten wij je daarna om als lid
wens jullie verder een hele fijne dag toe ik ga puinruimen na zo een enerverende  dag en dan de pakketten die er nog zijn besteld klaar maken voor verzending
groetjes Marijke

10 opmerkingen:

Richtsje zei

Al meer gezien van jullie clubdag en ik moet zeggen dat jullie hele mooie creaties laten hebben gemaakt! Superleuk dat deze dag een gezellige creatief succes
is geweest!

Groetjes Richtje

Richtsje zei

Hoi hoi Marijke, ik had al meerdere creaties van jullie clubdag voorbij zien komen en ik moet zeggen dat het er allemaal erg mooi uitziet! Leuk dat deze dag zo geslaagd is!

Groetjes Richtje

corryskaart zei

hoi marijke
wat hebben jullie een geweldig mooi project gemaakt en zo heel goed te gebruiken het hele jaar door:-))om er naar te kijken is al genieten!
groetjes van corry

Leny Hempen zei

Wat een mooie creatie Marijke.
Echt schitterend.
Heb verder een fijne zondag.

Gr Leny Hempen

marion zei

schitterend project Marijke en ik ben blij dat je eerste georganiseerde clubdag zo goed gelukt is. Knuf, Marion

Anoniem zei

marijke bedankt voor de fijne dag ik heb er van genoten zal aan miranda vragen of ze 1 foto maakt van mijn hanger
heel veel groetjes ria de groot

cornelie zei

Wat een schitterende creatie Marijke!!! Fijn dat de clubdag zo geslaagd was! Jullie hebben er altijd zoveel voorbereidingen aan dat het heerlijk moet zijn te zien dat mensen het naar hun zin hebben:)
Groetjes, Cornelie

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Marijke.


Liefs Riet.

Anja Zom zei

Heee Marijke,


Hij is leuk zeg en toppie dat de dag zo geslaagd was.

Groetjes van Anja

Scrap en Kaartenfun zei

Wat een leuke hangers zijn dat hé Marijke.
En wat leuks heb jij ervan gemaakt. Inderdaad leuk voor een clubdag. Je vorig project, kaart met foto van zoonlief, vind ik ook super leuk. Hoe vond je zoon het om als kleuter op jouw blog te staan of weet hij het niet?
Lange tijd niks van elkaar gehoord.
Ik ben helemaal verslaafd aan het stempelen.
Gezellige groetjes Lida