welcome/welkom


hoi allemaal fijn dat je kijkje komt nemen bij me , ..... hello every one great you are visiting my blog

dinsdag 28 augustus 2012

hier isssssss ze weer ;0)


zo dan, daar zijn we weer , sorry dames het heeft even geduurd , mijn koppie werkte nog even niet goed mee en was vreselijk moe nog, zal even heel korte uitleg geven , ik heb in 2003 en 2008 een cva gehad ( beroerte) , gelukkig heel weinig aan over gehouden maar in de vakantie eind juli begin augustus was het weer even met beide benen op de grond , ik kreeg in de vakantie 2x een tia dus moest pas op de plaats maken en even weer heel rustig aan doen en zit ik weer in de neurologen molen :0(  , weet inmiddels wel de oorzaak , die zijn minder leuk, maaaaaar voel me redelijk tot goed weer dus we gaan er weer voor.
 ben al weer gewoon in mijn ritme terug  hadden te mega drukke weken achter de rug met het opknappen van de woonkamer dus ik weet het daar maar aan
slik al alle mogelijke medicijnen meer kunnen ze niet doen behalve operatie en die is te gevaarlijk en nog niet helemaal aan de orde, baalde alleen vreselijk dat ik daardoor niet naar Kampen kon om mijn demo daar te geven dat was te kort dag , ik had daar zo naar uitgekeken

maar genoeg daar over ik ben dus weer met een kaartje aan de slag gegaan en moest voor miranda en arno ( miranda is beheerster in mijn club) een kaartje maken, die gaan deze week trouwen
heb het simpel gehouden niet al te veel toeters en bellen er op 
ben benieuwd wat jullie er van vinden , de volgende kaart ligt al weer paar dagen half op de werktafel, kan me niet goed concentreren omdat hier de schilders al weer dagen buiten bezig zijn en dat geeft wat rompslomp, om maar over de puinzooi te zwijgen hihihi
wens jullie een hele fijne dag allemaal
groetjes marijke

16 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

Het is een prachtige kaart Marijke. Heel chic.
Groetjes Miranda

Sandra zei

Superkaartje marijke en denk aan je gezondheid hoor je hebt maar 1 lijf en daar moet je zuinig op zijn.Sterkte Meis.
Gr sandra

corryskaart zei

hoi marijke
je kaart is als gewoonlijk weer meer dan prachtig geworden! en wat jezelf betreft vooral rustig aandoen!
ook ik heb een tia gehad door suikerziekte en daardoor blind aan een oog geworden maar we moeten ons zelf niet voorbij lopen,anders gaat het fout,dus heel veel sterkte en hopelijk is je huisje snel klaar zodat je kan gaan genieten!
groetjes van corry

Anja Zom zei

Mooie kaart Marijke!

Doeiiiiiiiiiii
Anja

Marlene Atkinson zei

Gorgeous card Marijke. Marlene

Annemarie en Merit zei

wat een schitterende kaart!!
Het allerbeste voor je toegewenst.

liefs annemarie en merit

janny zei

Mooie kaart Marijke enne rustig aan he je gezondheid is heel erg belangrijk dus op tijd halt houden hoor meis..

Groetjes Janny.

Summer-design zei

Marijke je kaart is heel mooi geworden! Je klinkt positief, op zich vind ik dat best een pluimpje waard.....veel sterkte met je gezondheid hoor!

Gr, Wietske

Riet zei

Wat een prachtige kaart Marijke.

Liefs Riet.

Sandra Breunis zei

Hoi Marijke, wat zul je weer geschrokken zijn zeg! Je bent toch bang voor een volgende beroerte denk ik. Gelukkig is het goed afgelopen maar denk om jezelf en doe voorlopig even rustig aan hoor. Je kaart is prachtig geworden, heel sjiek!

Liefs, Sandra

Leny Hempen zei

Wat een pracht kaart Marijke.
Echt schitterend mooi.
Doe rustig aan hoor,denk om Je zelf.

Gr Leny Hempen

Marijke zei

Een heel mooie en sjieke kaart geworden. Ik wens je veel sterkste de komende tijd en inderdaad je hebt maat een lichaam, dus wees er zuinig op. Groetjes Marijke.

lenny zei

Heel mooi kaartje Marijke en
veel sterkte met je gezondheid
gr lenny

Richtsje zei

Hoi hoi Marijke, wat een schrik weer voor je! Pas vooral goed op jezelf en je lijf. Knap van je dat je toch positief bent, zal ook niet altijd meevallen. Gelukkig gaat het nu weer wat beter met je. Daardoor kunnen wij weer van je creaties genieten. Het is zoals gewoonlijk weer een prachtige kaart geworden!

Lieve groetjes, Richtje

VintageMadeForYou zei

Hei!
Now I see why the header is to the left, if you click on the header in my blog you get a larger image, and it will fit better.

♥(Sorry for my first wrong answer).

Jenny Gropp zei

The white on white is so very eye catching! Stunning card!