welcome/welkom


hoi allemaal fijn dat je kijkje komt nemen bij me , ..... hello every one great you are visiting my blog

zaterdag 6 november 2010

vroege vogels

jeetje zeg , manlief leek wel een zeehond vanmorgen dus wéér was ik vroeg wakker maar vond het niet erg ben maar gaan freubelen, aan de kerst kaartjes dus wel te verstaan.
het papier is van Daisy & Dandelion & friends.
stempeltje is van Mo Manning .
heb nog zat kerstkaartjes te gaan maar komt vast goed.
heerlijk samen een ontbijtje op bed genomen ( ach je moet het mannetje toch eens verwennen he hihihihi) maar na tienen niet veel meer gedaan , zijn heerlijk naar intratuin in Rhoon geweest, jee wat groot daar en wat een luilekkerland nu met die kerst shows.
hebben twee leuke huizen gekocht , het begin van ons kerst dorp dus elk jaar wordt er weer meer bij gekocht, Mari liep al jaren om die huizen heen te dralen en nu hebben we de knoop door gehakt en zijn een start er mee gaan maken voor zover de ruimte in mijn huisje het toelaat
daarna door naar Leen Bakker die hadden zulke leuke lantaarns staan en hebben er een gekocht voor op de vensterbank achter , zitten drie leuke glazen wachine houdertjes in zo schattig4 opmerkingen:

Sandra zei

ik vind het een superleuk kaartje geworden marijke en vooral het afdrukje vind ik erg leuk. Gr sandra

Sinikka zei

Wat ben je lekker creatief geweest. Je hebt hele leuke kerstkaarten gemaakt. het is weer een tijd geleden dat ik tijd had om te bloggen en een rustige zondag morgen past dan perfect.
Gr. Sinikka

Riet zei

Schitterend kaartje Marijke,lief afdrukje,je papier is super.

Liefs Riet.

ScrapEnjoy zei

Weer een pracht kaartje....lekker bezig voor de Kerst he?....ohhhhh ik ben ook al zo verliefd op van die huisjes....wij hebben er nu 3, maar je kan er nooit genoeg hebben, ze zijn lekker sfeervol...veel plezier ermee....

lieve groet Lilian