welcome/welkom


hoi allemaal fijn dat je kijkje komt nemen bij me , ..... hello every one great you are visiting my blog

donderdag 25 november 2010

30.000 bezoekers

vanmorgen zag ik dat ik de 30.000 bezoekers ben gepasseerd, wat een aantal he dames ( en wie weet ook heren) ben daar best trots op, waren er meer maar omdat een eerdere blog van mij gesabotteerd was ben ik die bezoekers kwijt geraakt .
jammer dat er niet zo veel gereageerd wordt op wat je laat zien vaak dezelfde mensen maar daar doe je niets aan ik ben blij met elke reactie die er is zowel positief als negatief ( die zijn er ook hoor)
ik heb het momenteel deze week mega druk , volgende week gelukkig een rustige week en dan hoop ik weer verder te kunnen met mijn kaartjes en andere creaties
ik heb zoveel in het hoofd wat ik zou willen maken nog maar de tijd ontbreekt me vaak en dan ben ik savonds vaak te moe om nog iets te doen, een mens zou 48 uur in een dag moeten hebben he om alles te kunnen maken wat er in het koppie zit ;0)
ik wens jullie een hele fijne dag toe vandaag, helaas is het buiten mega slecht weer maar zal er toch doorheen moeten zo meteen op mijn fiets, brrrrrrrrr,

7 opmerkingen:

Astrid zei

Woww, wat veel al Marijke, maar ja ... je kunt hier ook zulke mooie dingen vinden :)
Hier valt het weer wel mee, het is droog, maar wel grauw en grijs :(

groetjes Astrid

Miranda de Groot zei

gefeliciteerd met zoveel bezoekers. je maakt ook hele mooie dingen.
groetjes miranda

Neltine zei

Gefeliciteerd Marijke met zoveel bezoekers. Leuk hoor!! Je kaartjes zijn dan ook erg de moeite waard om even een bezoekje aan te brengen.

lekker doorgaan en op naar de 50.000.

Groetjes,
Neltine

Sandra zei

Van harte gefeliciteerd met de 30.000ste bezoeker Marijke! Dat is wel een klein feestje waard dus....Lang zal je blogje leven...lang zal je blogje leven...lang zal je blogje leven in de gloria, hieperdepiep hoeraaaaa!

Liefs, San

ScrapEnjoy zei

Marijke Gefeliciteerd meis....dat zijn er heel wat he?
Ik kom zeker 2 keer in de week kijken bij je....dus dat tikt weer even aan.....gewoon gezellig loeren bij je......ga zo door meis.

lieve groet Lilian

Christa zei

gefeliciteerd hoor, nou je maakt ook super leuke dingen hoor xx christa

Thea zei

Zowwwwww wat veeel GEFELICITEERD ....

Gr Thea