welcome/welkom


hoi allemaal fijn dat je kijkje komt nemen bij me , ..... hello every one great you are visiting my blog

vrijdag 7 augustus 2009

even pauze ;0)

door de hitte komt er hier niets terecht van het hobbien, ook de kleinkinderen gehad hier een nachtje en veel afspraken de komende dagen plus een begrafenis nog a.s dinsdag dus even geduld als het iets koeler is komt er vat wel iets weer in de blog, fijn weekend allemaal

5 opmerkingen:

Maria zei

Het zal wel het weer zijn. Gelukkig heb ik op mijn werk airco, maar thuis is het benauwd en lijkt of alles plakt en kleeft, geen weer dus om binnen te freubelen. Sterkte met de begrafenis volgende week.
Groetjes, Maria

Ilonka zei

Hoi Marijke maar dat begrijpen we wel . En idd het is niet te doen met dit warme weer. Tot gauw. En sterkte met de begrafenis. Een fijn weekend.


Lieve groetjes Ilonka

Marianna zei

Soms zijn er belangrijkere en andere dingen die je doen moet.
Neem je tijd ervoor! Maar vergeet je ontspanning niet!

Groetjes Marianna

petra zei

In antwoord op je vraag over het borduurpatroon wat ik op de foto aan het maken ben: Het komt uit een heel oud blad: de Ariadne. Het is een fancy fair tent. Ik weet niet welke jaargang het is en kan het ook niet meer voor je nakijken omdat ik het blad ben kwijtgeraakt, helaas.

Stampinupnicole zei

Lieve lieve tante marijke hahahaha

Wat zijn je kokers gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaffff !! echt klasse gemaakt, dikke complimenten !!!

Heel veel liefs Nicole x x x x