welcome/welkom


hoi allemaal fijn dat je kijkje komt nemen bij me , ..... hello every one great you are visiting my blog

woensdag 29 april 2009

zwanen liefde

vanmiddag kwam ik uit mijn werk en reed ik langs de molen en zag dat er een groot zwanen nest was, ik naar huis gefietst en mijn camera op gehaald.
het mooie is dat normaal als je te dicht bij een nest komt het mannetje agressief is maar deze leek het heel gewoon te vinden , ik heb op 1 meter van het nest gestaan ik stond boven aan en zij liggen een meter lager in het water.
ze keek me aan en het was alsof ze me begreep , gaat staan blijft me aan kijken en begon een tel later haar eieren om te draaien en keek me vervolgens weer aan en bleef zo een tijdje staan zodat ik de foto's kon nemen 1 meter afstand he van dat nest , kijk dit had ik even nodig he oel me gelijk een stuk beter
volgende week ga ik er weer heen vanuit mijn werk adresje met de camera bij me dit keer misschien dat de 8 jongen dan uit zijn want ik weet niet hoe lang ze al op het nest zit

10 opmerkingen:

Karin zei

SUPER!! Daar word een mens blij van. Ik ben vandaag al de hele dag in de weer om de merelbaby's op de foto te zetten. Ze zijn nog maar 2 daagjes oud en zo klein... Geniet van je dag Marijke... heerlijk toch!!!

Yvonne Hageman zei

Och, wat prachtig he Marijke! Puur natuur en dat ze je zo laten meegenieten op zo'n korte afstand, dat is echt uniek hoor. Dank voor het delen van deze geweldige ontmoeting.
Groetjes, Yvonne

Riet zei

wat is dat prachtig Marijke,wat is de natuur toch schitterend vind je niet.
als we het maar willen zien.
Ben heel benieuwd hoe jij dat weer gaat verwerken.

Liefs Riet.x

Sinikka zei

Dit is een hele mooie foto en ik ben benieuwd naar de volgende serie van deze prachtige dieren.
Groetjes Sinikka

ScrapEnjoy zei

Wow, wat is dit mooi meis, echt super, ja ja zwanenliefde is echte liefde..... kijk uit naar je volgende foto's.
Wat is de natuur dan toch mooi, vooral als wij onze ogen openen.

groetjes Lilian

Jacqueline's Weblog zei

Geweldige foto. Echt een wonder dat je zo dichtbij mocht komen.
Groetjes en succes volgende week!
Jacqueline

Peet zei

ohh, wat een prachtige foto, Marijke!!

akkina zei

mooie foto,wat heb jij geluk dat de zwanen het toelieten om zo dichtbij te mogen komen! De natuur is toch zo mooi,al beseffen we het niet altijd
groetjes Akkina

Ria.Elfje zei

Mooi foto Marijke.

In de natuur kan je hele mooie foto's maken.Zelf vergeet ik vaak mijn camera mee op pad te nemen.Dank je dat we dit mogen zien.
Groetjes van Ria.

Sandra zei

Wow! Wat leuk Marijke dat jij de eer kreeg om er zo dicht bij te komen! Daar wordt een mens idd blij van! Ik heb het vervolg ook gelezen en jammer dat het er maar bij vier zijn gebleven maar waarschijnlijk waren de andere niet goed of niet bevrucht, de natuur regelt dat vanzelf, zo zie je maar weer ;) Dank je wel dat je me het even liet weten want het is heel bijzonder dat je zo dichtbij kon komen en mooi om te zien.

Groetjes, Sandra

P.S: Even een vraagje...hoe zet jij die drie kleine fotovakjes met links naar andere berichtjes erin gezet?